Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you

  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Kapcsolat

Kiskereskedelem

Make long lasting customer relashionship

Növelje ügyfelei elégedettségét és hűségét azzal, hogy biztonságos és hatékony kommunikációs csatornát biztosít számukra.

 

Növelje a vásárlói hűséget!


Gyűjtsön információt vásárlóiról majd használja ezt arra, hogy személyre szabott ajánlatokat küldjön nekik. Hatékony kommunikációval növelheti a márka iránti hűségüket.

 

Díjazza ügyfeleit


Díjazza hűséges ügyfeleit kuponokkal melyek a mobilkészülékeken direktben jelennek meg. Csalogasson be új vásárlókat kedvezményekkel és érje el őket azon a csatornán amit ők választanak. – így nagyobb lesz a vásárlás valószínűsége.  

 

Mobilfizetés?


Ajánljon számlát mobilon keresztül és biztosítsa bevételeit azonnal, csökkentse kintlevőségeit. Tegye könnyebbé az ügyfelek számára is a vásárlást. Ez egyszerűbb választás az ügyfelek számára és azonnali bevétel Önnek. 

 

 

Mobil kommunikáció kiskereskedők számára 

Gyűjtsön ifnromációkat ügyfeleiről és szabra személyre a bevásárlási élményüket. Ajánljon több csatornát és találkozzon velük ott, ahol ők akarnak. Használja például a WhatsApp Business API-t vagy azonosítsa cégét Google Verified SMS-sel. 

Ajánljon kuponokat, hogy a jövőben is Önnél vásároljanak. Biztosítson számukra számlát mobiltelefonon keresztül és növelje elégedettségüket. 

 

Hogyan tud a LINK segíteni?

 

Minden megoldásunk
Other sites