Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba

We would love to hear from you and discuss your needs. Let us know how to reach you and we will contact you

  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Kapcsolat
Rólunk

Mobil megoldások és CPaaS

Mobil megoldások és CPaaS

Európa vezető mobil szolgáltatásokat nyújtó vállalkozása vagyunk. Túl az üzenet küldésen, ami az egyik fő specializációnk, digitális szolgáltatásokat és intelligens adathasználatot teszünk lehetővé. Mi vagyunk Magyarország első CPaaS szolgáltatója, melynek köszönhetően iparágakon átívelő széles és skálázható mobilszolgáltatást biztosítunk. Hiszünk benne, hogy ez egy új, mélyebb, többszintű kapcsolatot teremt majd meg az Ön cége, a vásárlók és egyben a különböző platformok illetve felhasználók között.

 

Küldetésünk

CPaaS szolgáltatóként könnyűvé és modernné tesszük a mobil interakciót. A mobil kommunikáció minden csatornájára tekintettel gyors, globális és személyre szabott üzenet szolgáltatásokat biztosítunk. Úgy véljük ez a kulcsa manapság a sikeres üzlet – vásárló kapcsolatoknak. 

2001-ben megtettük a néhány első lépést egy intelligensebb jövőbe mutató kommunikációs interfész felé. Azóta Európa vezető üzenetszolgáltatójává léptünk elő. 

Jelenleg több mint 500 lelkes LINK-er dolgozik azon, hogy megreformálják és az innovatív megoldások segítségével sokkal személyre szabottabbá tegyék a mobilkommunikációt

 

LINK-erekként munkánkat és kultúránkat három fő alapérték határozza meg: Egységes, Dedikált és Lelkes

Hiszünk a diverzitásban és az országhatárokon átívelő együttműködésben egy olyan környezetben, ahol gyors a növekedés, gyakoriak a változások. Egy igaz LINK-er mindig több tudásra vágyik kíváncsi és agilis. Csapatban működik igazán jól és folyamatosan azon dolgozik, hogy a legmagasabb minőséget képviselje, bármilyen szolgáltatásról legyen is szó. 

 

Jelenleg több mint 24 irodánk van, 17 különböző országban. A központ Oslo-bam, Norvégiában található. 2020 ősze óta újra tőzsdén vagyunk jegyezve (Oslo-i értéktőzsde) a „LINK” ticker alatt. Terjeszkedésünk folyamatos, több és több cégnek tudunk segítséget nyújtani a digitalizálásba, és abba, hogy tevékenységeit mobil platformra helyezze. 

Az új technológiákhoz mindig kreatívan és pozitívan állunk, mindig keressük a lehetőséget arra, hogy többet nyújtsunk globálisan. 

 

Vezetés

CTO

Torbjørn G. Krøvel

COO West Europe

Benoît Bole

COO Northern Europe

Ina Rasmussen

COO Central Europe

Hendrik Faasch

Még több információ a Link Mobility-ről

Other sites